FACKEN INOM INDUSTRIN SÖKER EN ASSISTENT

Är du en skicklig administratör som drivs av hög servicekänsla? Om du dessutom är samhällsintresserad, delar fackföreningsrörelsens värderingar och vill vara med och bidra till en väl fungerande lönebildning i Sverige, då kan du vara den vi letar efter!

 

Om tjänsten

Som assistent på Facken inom industrin kommer du bland annat att planera, administrera, boka och koordinera olika möten och konferenser. Du ansvarar för kallelser, utskick av dagordning samt bistår ibland kanslichef med anteckningar och protokoll under sammanträden. Du sköter allt det administrativa inför olika konferenser och seminarier där du också är delaktig. Resor inom Sverige kan förekomma någon gång.

Tjänsten innebär även en del ekonomiuppgifter såsom fakturahantering som inkluderar granskning, sammanställningar, kontering och kostnadsfördelning. Tillsammans med kanslichefen är du delaktig i verksamhetsplanering och budgetuppföljning.

Därtill ingår en del digital kommunikation där du bland annat ansvarar för att formulera text på ett korrekt och informativt sätt för att uppdatera hemsida samt kommunicera på olika sociala medier.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasieexamen med flera års erfarenhet från en liknande roll med kvalificerad administration inklusive ekonomiuppgifter, gärna från en idéburen organisation. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift och kan hantera engelska i din yrkesroll. Erfarenhet inom digital kommunikation ses meriterande och vi lägger stor vikt vid din förmåga att formulera dig i text. Vi ser gärna att du har erfarenhet av WordPress eller liknande CMS verktyg och du hanterar givetvis Officepaketet väl.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett utpräglat sinne för ordning och reda samt är ansvarstagande, proaktiv och tillmötesgående. Du är strukturerad med en väl utvecklad organisations- och prioriteringsförmåga och kan naturligtvis ta egna initiativ när det behövs. Du kan arbeta självständigt likväl som i grupp och har en god samarbetsförmåga med en social kompetens och positiv grundsyn. Dessutom är du nyfiken och utvecklingsorienterad med ett stort samhällsintresse. Självklart hanterar du konfidentiell information med hög integritet och gott omdöme.

Facken inom industrin förutsätter att du som söker delar fackföreningsrörelsens värderingar.

Läs mer och ansök

Assistent till Facken inom industrin